Back to top

VORES LØFTER

MILD FOR HUDEN, SKÅNSOMT FOR MILJØET

PAÑPURI fremhæver sin position som lederen af Clean Beauty-ideologien ved at blive det første thailandske mærke, der har forbudt alle tvivlsomme ingredienser, der kunne være skadelige for kundernes sundhed, men også skadelige for miljøet.

Vores produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser for en mere afbalanceret livsstil og en bedre livskvalitet. De er skabt under ZeroList, som eliminerer 2300 tvivlsomme ingredienser, der kan irritere huden eller skade miljøet. Vores ønske om at beskytte planeten begynder i den allerførste fase af produktionskæden: ved kun at forske og udvælge naturlige ingredienser, produceret af lokale landmænd, som skal praktisere et bæredygtigt landbrug.

PAÑPURI INVESTERER I MANGROVE SKOVE

Mangrover er langt det mest kulstoflagrende økosystem

For at bekæmpe den globale opvarmning afslører en undersøgelse, at kystnære vådområder skal bevares: de bevarer 10 gange mere kulstof end Amazonskoven og andre tropiske skove! Mangroveskove tjener også som levested for vanddyr og fungerer som en naturlig barriere for at beskytte vandkvaliteten.

 

Det er netop derfor, PAÑPURI aktivt støtter bevarelsen og udviklingen af mangrover.

 

I Banlaem-regionen i Phetchaburi-provinsen, har PAÑPURI plantet 20 hektar mangrover siden 2021. Og det kommer ikke til at stoppe der. Med lanceringen af de nye øko-refill-formater til dine yndlings PAÑPURI-produkter i 2022, vil der for hver købt pakke blive plantet 1 mangroveplante.

PAÑPURI RENSER FLODE OG KLONG

I årenes løb er affaldsforurening blevet en meget reel trussel mod vores floder og oceaner. I Thailand har ødelæggelsen af ​​vandveje ført til en sundheds- og miljøkrise. I år har PAÑPURI indgået partnerskab med TerraCycle Foundation i en kampagne kaldet Beyond the River for at hjælpe med at tackle plastik- og affaldsforurening i Thailands vandveje.

lat-prao1-bis-526x350
lat-prao-3-526x350

Hvad er målene for “Beyond the River”-kampagnen?

– Rensningen af ​​30 floder i Thailand og i særdeleshed Khlong Lat Phrao, en af ​​Bangkoks hovedkanaler, som er 10 km lang, der er særligt påvirket af plastikforurening.

– Skabe bæredygtige genbrugs- og affaldshåndteringsløsninger med særligt fokus på at forhindre plastikflasker i at komme ud i havene og skade økosystemet.

– Engagere med lokale samfund for at implementere disse løsninger og øge bevidstheden om farerne ved affaldsophobning og dets indvirkning på havene.

Panpuri-800x533-00a1-526x350

Khlong Lat Phrao efter rengøring